MAHERSAHAM STARTERPACK

PERMULAAN TERBAIK UNTUK BAKAL SUPERTRADER

MAHERSAHAM STARTERPACK

PERMULAAN TERBAIK UNTUK BAKAL SUPERTRADER

Ramai yang tertanya-tanya, bagaimana nak bermula dalam perniagaan jual beli saham ???

Untuk meningkatkan pemahaman anda

Kami dari Mahersaham menyediakan pakej yang hebat untuk anda

Starterpack

Sangat banyak skim pelaburan yang terdapat di luar sana, namun pelaburan saham di Bursa Malaysia sering kali seperti dianaktirikan. Hal ini mungkin disebabkan ramai yang menyangka untuk melibatkan diri dalam pasaran saham, kita perlu memiliki modal yang besar!

TIDAK!!!

TIDAK!!!

TIDAK!!!

Sebenarnya, ramai yang tak tahu, dengan bermodalkan RM300 pun, anda boleh memiliki pegangan saham.

Jadi, terjawablah bukan modal yang menjadi masalah utama dalam pelaburan saham ini. Sebenarnya yang menjadi masalah utama ialah

ILMU

Begitu ramai masyarakat di luar sana memilih untuk membuat pelaburan kerana

Tertekan dengan masalah kewangan yang tak pernah habis.

Surirumah yang tak tahu macam mana nak bantu taraf kehidupan keluarga.

Ada banyak lebihan wang, tapi tak dikembangkan lama-lama ditelan inflasi.

Cemburu tengok orang lain boleh buat profit hari-hari melalui pelaburan saham

Jika anda salah seorang daripada mereka... Jangan risau...

Kami faham..

Kami dapati masalah ini memang sangat biasa berlaku kepada pelabur-pelabur yang baru nak menceburi bidang saham.

Jadi, dengan ini kami sediakan PAKEJ khas untuk pelabur newbie

MAHERSAHAM STARTERPACK

Salam, saya Dr. Muhammad Maherilham Alias, pengasas Mahersaham dan REMISIER yang sah dibawah broker Malacca Securities

(No. Lesen: eCMSRL/B6918/2016)

Saya nak bagi tawaran Mahersaham Starterpack kepada anda.

Jika anda beli Mahersaham Starterpack di Website Mahersaham.com, harga yang kami tawarkan adalah RM 159

Tapi untuk anda, saya berikan Mahersaham starterpack pada harga

RM 159

RM 99 sahaja

Seperti yang telah saya terangkan sebelum ini, Mahersaham Starterpack adalah penyelesaian terbaik untuk anda terus ‘familiar’ akan selok belok pasaran saham di Bursa Malaysia.

Antara kandungan Mahersaham Starterpack:

FOKUS UTAMA MAHERSAHAM STARTERPACK adalah, apabila anda SUBSCRIBE MAHERSAHAM STARTERPACK ini anda sudah boleh mula berdagang BERJUAL-BELI di BURSA MALAYSIA.

Ia sesuai untuk yang dari zero dan ingin mula trade di BURSA MALAYSIA sebelum ke ADVANCE ANALYSIS .

Tapi sebelum tu, anda boleh tengok dulu antara testimoni-testimoni student kami

Nanti dulu !!!

Sebagai PENGHARGAAN kepada anda, saya memutuskan untuk memberikan PENDRIVE PERCUMA yang mengandungi Mahersaham Starterpack dan juga lebih 50 lagi video-video tambahan yang akan memantapkan lagi ilmu penguasaan saham anda

Antara kandungan yang terdapat dalam pendrive percuma ini adalah

Jangan Lepaskan Peluang Ini!

Pendrive bersaiz 32GB yang memiliki pembelajaran saham lengkap untuk beginner yang baru nak menceburi bidang saham!

Selepas menonton semua video pembelajaran ini, anda pasti akan celik dalam dunia pelaburan saham Bursa Malaysia.

Tunggu dulu ! Ada offer lagi menarik untuk anda, jika anda serius nak belajar dengan lebih mendalam dan jimat Mahersaham Elite Traders(MET) jawapannya

Mahersaham Elite Traders

1. Support Group Exclusive

2. Screener Saham Premium

3. Live Mingguan

mahersaham elite - Copy

Mahersaham Elite Traders

Mahersaham Elite Traders

1. Support Group Exclusive
2. Screener Saham Premium
3. Live Mingguan
Mahersaham Elite Traders

ALAMAT

No 29, 1, Jalan KNMP 1, Kompleks Niaga Melaka Perdana, 75450 Ayer Keroh, Malacca

Hubungi Kami

Email

infosaham@mahersaham.com

Telefon

018-406 9939