Performance Screener Mahersaham App 4.0 - Mahersaham

Performance Screener Mahersaham App 4.0

Table of Content

Assalmualaikum dan selamat sejahtera.

Haiiiii, korang apa khabar?

Sihat?

Semoga kekal sihat sentiasa bersama keluarga.

Kalau sebelum ini saya ada menceritakan tentang keberkesanan performance screener Mahersaham App untuk screener buy today sell tomorrow (BTST).

Seperti yang kita tahu, di luar sana terlalu banyak screener yang wujud dalam dunia saham ini.

Daripada percuma sehinggalah yang berbayar.

Persoalannya, sejauh mana performance untuk setiap screener yang wujud ni?

Sebelum itu, pastikan korang dah download Mahersaham App melalui google playstore mahupun apple store.

Bagi pengguna ANDROID boleh download di App Mahersaham

Boleh download untuk IOS di App Mahersaham

Jangan lupa rate 5 bintang ya!

Kali ini saya terangkan sedikit sebanyak pula mengenai perbandingan performance screener Mahersaham App untuk screener yang premium.

Screener yang akan dibandingkan adalah

  • BTST
  • Intraday Momentum
  • MILO
  • MSR

Okay, sebelum saya mula, korang dah baca belum Tutorial Mahersaham App Siri 1, siri 2 dan siri 3?

Korang yang belum baca boleh la baca dahulu.

Jom kita mulakan.

Bismillah.

Screener

Bagi mereka yang selalu ikuti rapat dengan kelas live harian Mahersaham sudah pasti korang dah terbiasa dengan Mahersaham App.

Dalam App tersebut terdapat pelbagai features antaranya adalah screener.

Korang boleh baca artikel Screener Mahersaham App untuk mengetahui lebih lanjut mengenai screener yang Mahersaham sediakan.

Jom kita lihat perbandingan prestasi (performance) Screener Mahersaham.

Sebelum kita pergi kepada perbandingan prestasi screener adalah penting untuk korang fahami kegunaan screener ini.

Secara ringkasnya, screener adalah satu alat yang memudahkan para pelabur untuk menapis beribu-ribu kaunter yang ada di bursa Malaysia.

Tapisan dilakukan mengikut kriteria-kriteria yang ditetapkan oleh screener tersebut.

Sebagai contoh screener BTST, ia memaparkan saham-saham yang berpotensi untuk naik lagi pada hari esoknya.

Jadi sebagai seorang pelabur, screener sangat membantu untuk memudahkan proces pemilihan kaunter disamping menjimatkan masa korang.

Tapi kena ingat, korang masih perlu lakukan kajian sebelum membeli sesuatu kaunter.

Macam mana nak tahu Performance Screener?

Langkah pertama, export data di Mplus dan juga di setiap screener yang ingin dibandingkan.

screener Mahersaham

Seterusnya adalah export pula data dalam screener premium Mahersaham.

Korang buka app.mahersaham.com/screener cari premium dan klik BTST, MILO, MSR dan Intraday Momentum.

Langkah kedua, korang gunakan excel dan sedikit formula untuk dapatkan keberkesanan screener premium Mahersaham.

Jom nonton video yang kami sediakan untuk mengetahui cara pengiraan secara manual menggunakan excel keberkesanan setiap screener yang Mahersaham sediakan.

Anda Newbie dalam Saham?

Nak belajar tentang saham? Nak tahu lebih lanjut?

Tapi tak tahu nak mula dari mana?

Jangan risau download ebook PERCUMA  daripada Mahersaham sekarang juga!

Dan klik sini untuk buka akaun CDS dengan Mahersaham.

Kongsi Artikel Ini:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Prestasi Saham Bursa Malaysia

Follow Facebook MaherSaham

Follow Kami

KELAS SAHAM FOR NEWBIES

Anjuran bersama Mahersaham dan Bursa Malaysia-i

100% PERCUMA!

JIKA ANDA BARU NAK MULA BELAJAR SAHAM. INILAH PERMULAANNYA.