Dengan membaca E-book ini, anda sudahpun selangkah kehadapan dalam memulakan pelaburan saham di Bursa Malaysia. Di dalamnya, kami jelaskan segala perkara asas yang anda WAJIB tahu sebelum memulakan pelaburan saham di Bursa Malaysia. Yang paling best, anda boleh muat turun Ebook ini  secara PERCUMA!

Persoalan Pelaburan Saham

Apa itu pelaburan saham? Bagaimana ingin memulakan pelaburan saham? Apa itu akaun CDS dan bagaimana ingin membukanya? Adakah pelaburan saham ini halal dan patuh syariah? Apakah maksud IPO? Semua persoalan ini juga akan terjawab.‚Äč

Jenis Pelaburan & Cara Analisa

Jenis-jenis pelaburan yang sah beserta risikonya. Pelaburan saham jatuh di bawah kategori pelaburan berisiko tinggi. Namun, dengan risiko ini, potensi pulangan juga adalah tinggi dan tiada had! Selain itu, anda juga akan memahami cara membuat analisa dalam pasaran saham dan mencari saham berkualiti.

Asas TA & FA

Asas Technical Analysis (TA) dan Fundamental Analysis (FA). Di Bursa Malaysia, terdapat lebih 600 saham patuh syariah yang disenaraikan. Ilmu TA dan FA akan membantu anda bagaimana memilih saham yang berkualiti dan bila masa yang sesuai untuk melakukan pembelian.

preview Ebook

preview Ebook

Lebih 100 muka surat dengan info padat pelaburan saham.

  • Segala perkara asas yang anda WAJIB tahu sebelum memulakan pelaburan saham di Bursa Malaysia.
  • Cukup untuk anda memahami bagaimana caranya memiliki saham syarikat-syarikat gergasi disenaraikan di Bursa Malaysia seperti TNB, Nestle, Digi dan lain-lain.
  • Memiliki saham syarikat tersebut bermaksud anda adalah sebahagian daripada pemilik syarikat!

PANDUAN MELABUR DI BURSA MALAYSIA

Dengan membaca E-book ini, anda sudahpun selangkah kehadapan dalam memulakan pelaburan saham di Bursa Malaysia. Di dalamnya, kami jelaskan segala perkara asas yang anda WAJIB tahu sebelum memulakan pelaburan saham di Bursa Malaysia. Yang paling best, anda boleh muat turun Ebook ini  secara PERCUMA !

E-book ini mempunyai lebih 100 muka surat , cukup untuk anda memahami bagaimana caranya memiliki saham syarikat-syarikat gergasi disenaraikan di Bursa Malaysia seperti TNB, Nestle, Digi dan lain-lain. Memiliki saham syarikat tersebut bermaksud anda adalah sebahagian daripada pemilik syarikat !

SELEPAS MEBACA EBOOK INI, ANDA AKAN MEMAHAMI…….

Jenis-jenis pelaburan yang sah beserta risikonya. Pelaburan saham jatuh di bawah kategori pelaburan berisiko tinggi. Namun, dengan risiko ini, potensi pulangan juga adalah tinggi dan tiada had! Selain itu, anda juga akan memahami  cara membuat analisa dalam pasaran saham dan mencari saham berkualiti.

Apa itu pelaburan saham? Bagaimana ingin memulakan pelaburan saham? Apa itu akaun CDS dan bagaimana ingin membukanya? Adakah pelaburan saham ini halal dan patuh syariah? Apakah maksud IPO? Semua persoalan ini juga akan terjawab.

Asas Technical Analysis (TA) dan Fundamental Analysis (FA). Di Bursa Malaysia, terdapat lebih 600 saham patuh syariah yang disenaraikan. Ilmu TA dan FA akan membantu anda bagaimana memilih saham yang berkualiti dan bila masa yang sesuai untuk melakukan pembelian.

PREVIEW.. Lebih 100 muka surat dengan info padat pelaburan saham….

Amaran. E-book ini tidak sesuai untuk golongan yang telahpun mampu menjana keuntungan secara konsisten setiap hari!

Ebook ini ditulis khas untuk mereka yang berhasrat untuk memulakan pelaburan saham, dan golongan yang ingin memantapkan lagi pemahaman berkenaan pelaburan saham.

Jadi, apa tunggu lagi, muat turun E-book ini secara PERCUMA di bawah!