Ipo Yenher Holdings Berhad

IPO Yenher Holdings Berhad

Ipo Yenher Holdings Berhad – Detail untuk Tawaran Awam Awal ini

Ipo Yenher Holdings Berhad:
? MAIN MARKET

?ISSUE PRICE RM0.95
?Opening of application : 22/6/2021
?Closing of application : 1/7/2021
?Tentative listing date : 15/7/2021
? IPO Advisor : RHB  Investment bank

Sejarah Yenher Holdings Berhad

Yenher mula sebagai Private company dengan nama Yen her Holdings Sdn Bhd pada 9 Mac 2020 dan pada 3 November 2020 dari Private company menjadi public limited company. Yenher merupakan investment holding company dan melalui anak syarikat terlibat dengan pembuatan dan pengedaran produk kesihatan dan makanan haiwan.

Kekuatan Yenher Holdings Berhad

  1. Pengurusan yang mempunyai pengalaman yang luas dan berkelayakan Yenher diketuai oleh Pengarah Urusan, Cheng Mooh Tat dan Pengarah Eksekutif, Cheng Mooh Kheng dan Theoh Mooi Teng.Mereka masing-masing mempunyai lebih daripada 25 pengalaman bertahun-tahun dalam industri kesihatan dan makanan haiwan.Mereka disokong oleh sekumpulan kakitangan yang masing-masing memiliki lebih dari 10 tahun pengalaman dalam bidang kesihatan dan makanan haiwan, perkhidmatan veterinar, pembuatan dan analisis makmal.
  2. Pelbagai produk untuk memenuhi keperluan pelanggan Yenher menawarkan pelbagai pilihan produk kesihatan dan makanan haiwan yang memenuhi syarat industri ternakan.
  3. Keupayaan pembuatan dalaman dengan fokus kuat dalam R&D produk Yenher memberi penekanan yang besar pada pengembangan dan perumusan produk baru untuk dipenuhi pelbagai keperluan pelanggan mereka.Melalui usaha R&D, mereka berjaya mengembangkan dan menghasilkan produk baru untuk memperluaskan rangkaian produk.
  4. Ketersediaan makmal yang dilengkapi dengan peralatan ujian Yenher mempunyai makmal sendiri yang membolehkan mereka menjalankan diagnostik dan bahan analisis produk.Analisis ini membolehkan mereka menilai keberkesanan prroduk dan penyelesaian kumpulan untuk ternakan pelanggan mereka.

FINANCIAL INFORMATION IPO Yenher Holdings Berhad

sumber gambar : Prospectus Yenher Holdings Berhad

SEBAB-SEBAB IPO Yenher Holdings Berhad

Ipo Yenher Holdings Berhad

Ipo Yenher Holdings Berhad

Ipo Yenher Holdings Berhad

Cara mohon IPO Yenher Holdings Berhad

Untuk Public share kita boleh mohon hanya melalui ONLINE BANKING seperti Maybank2u , Cimbclicks , Public Bank dan lain-lain lagi.

Boleh baca Cara Mohon di:
CIMB
Maybank
Public Bank

Kesimpulan IPO Yenher Holdings Berhad

Untuk membeli IPO anda perlu tahu background syarikat dan membuat sedikit kajian.

Segala keputusan adalah di tangan anda. Nak belajar tentang IPO ada di ajar dalam kelas supertrader.

Tetapi kelas kami sediakan adalah percuma dengan syarat buka akaun cds bersama kami.

Jika berminat nak belajar dari Zero sehingga Advance boleh daftar CDS bersama saya.

Similar Posts