Cara Guna Software Trading View - Mahersaham

Cara Guna Software Trading View

Di Mahersaham, kami sentiasa menambah baik mutu trading kami sendiri dengan sama ada ‘invest’ untuk ilmu atau pun ‘invest’ untuk ‘trading tools’ yang berkualiti tinggi.

Trading view adalah salah satu charting software yang paling digemari oleh trader-trader saham.

Antara kelebihan software ini ialah kita boleh melihat kajian dan analisa saham yang dibuat oleh pengguna-pengguna yang lain. 

Menggunakan konsep seolah-olah media sosial untuk pelabur saham!

Software ini boleh digunakan secara percuma ataupun berbayar. Jika kita menggunakannya secara percuma, chart yang diberikan adalah lambat 15 minit dan hanya dengan membayar sebanyak 1USD, kita boleh mendapatkan chart yang real time.

Jadi, jangan terlepas peluang untuk belajar software saham yang sedang trending ini!


Anda minat nak belajar saham tapi tak tahu nak mula?

Nak Join kelas pulak banyak yang mahal-mahal.Jadi ramai yang buat konklusi yang saham ni untuk orang kaya-kaya je.

Padahal banyak je cara nak belajar saham dengan murah bahkan boleh belajar secara PERCUMA!

Sertai Kami SEKARANG!

Website kami ini bercerita segala yang berkaitan dengan saham.

  • Asas saham
  • Kajian tentang saham
  • Cara pemilihan kaunter
  • Cadangan syarikat untuk dibeli beserta kajian

dan macam-macam lagi. Senang cerita, website kami ini cuba untuk menyelesaikan segala permasalahan yang berkaitan dengan saham!

Sudah hampir 6000 ahli yang sudah menyertai kami (ketika ini) dan jumlah ini akan sentiasa meningkat. InsyaAllah.

Tetapi sebelum anda hendak mulakan trade dalam saham, perkara pertama yang anda perlu lakukan adalah membuka akaun CDS.

Hal ini kerana tanpa akaun CDS anda tidak boleh jual dan beli saham.

Nak jual beli saham tetapi belum ada akaun CDS?

Apa lagi, jom daftar akaun CDS bersama Mahersaham dan anda boleh join kelas khas untuk klien Mahersaham.

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan pelaburan saham di Bursa Malaysia?

Download Ebook Saham PERCUMA

Kongsi Artikel Ini:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Prestasi Saham Bursa Malaysia

Follow Facebook MaherSaham

Follow Kami

KELAS SAHAM FOR NEWBIES

Anjuran bersama Mahersaham dan Bursa Malaysia-i

100% PERCUMA!

JIKA ANDA BARU NAK MULA BELAJAR SAHAM. INILAH PERMULAANNYA.