Warrant Ekovest dah nak expired apa nak buat ni? Belajar Cara Nak Convert Warrant Ekovest

Warrant Ekovest dah nak expired apa nak buat ni? Belajar Cara Nak Convert Warrant Ekovest

Warrant Ekovest Hampir Expired

Ekovest warrant ini akan expired pada 25/6/2019 jam 5.00 petang. Jadi bagi yang memiliki WARRANT EKOVEST apa akan berlaku?

 

BURN MACAM TU JE KE?

TAWAKKAL JE LA?

REDAH JE LA?

Exercise Price Ekovest

(Exercise Price adalah RM0.48 seunit) So kalau ada 10 000 unit. Kiraannya RM0.48 X 10 000 = RM4800 jumlah kena.

Perkara perlu di buat untuk pemegang warrant Ekovest

Subscription Form Ekovest

Dibawah ini adalah contoh form untuk urusan convert ke mother share

Untuk dapatkan form ini boleh download diĀ DOWNLOAD FORM

Jika anda tidak buat langkah2 seperti di atas so anda akan BURN WARRANT anda tu. Hanya tinggal kenangan sahaja. ehehehehehe.

Bacaan lanjut

Dalam siri warrant kita sudah hasilkan beberapa artikel lain dalam usaha untuk menjelaskan kekeliruan ramai orang dalam pengiraan ataupun risiko yang terlibat dalam jual beli warrant.

Antara artikel yang tuan puan boleh baca :

  1. Apa Itu Warrant?
  2. Cara Kira Premium Warrant
  3. Risiko-risiko Warrant
  4. 5 Perkara Berkaitan Warrant Wajib Tahu Sebelum Beli Warrant

 

Prestasi Saham Bursa Malaysia

Promo Earlybird Supertrader

Daftar Akaun CDS Percuma Melalui Kami!

Daftar Akaun CDS Percuma Melalui Kami!

Kami juga akan ajarkan kepada anda teknik-teknik terbaik, guide tentang platform dan juga update berkaitan dunia saham kepada anda.

You have Successfully Subscribed!

Daftar Akaun CDS Percuma Melalui Kami!

Daftar Akaun CDS Percuma Melalui Kami!

Kami juga akan ajarkan kepada anda teknik-teknik terbaik, guide tentang platform dan juga update berkaitan dunia saham kepada anda.

You have Successfully Subscribed!

Video Saham Percuma

Video Saham Percuma

Daftar NEWSLETTER kami sekarang dan anda akan menerima :

- link video-video asas saham

- tips-tips saham percuma

You have Successfully Subscribed!

Screener Saham "Real Time" Berpotensi Tinggi

Screener Saham "Real Time" Berpotensi Tinggi

Kunci kepada kejayaan pelaburan saham anda. Berminat untuk ketahui potensi sebenar Screener ini?

Tinggalkan maklumat anda di sini

You have Successfully Subscribed!

Tonton Video-video Saham Eksklusif!

Tonton Video-video Saham Eksklusif!

Kami juga akan ajarkan kepada anda teknik-teknik terbaik, guide tentang platform dan juga update berkaitan dunia saham kepada anda.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This