Blog - Mahersaham

Blog MaherSaham

Artikel Berkualiti Berkenaan Saham Dan Bisnes Untuk Pembacaan Anda

Cuba Fungsi Carian Artikel Di Dalam Blog Kami

Data Analysis

Hari Terbaik Untuk Trade bagi Pasaran Saham Bursa Malaysia

Bunyi macam teka teki, tapi ini adalah soalan yang valid. Pelabur-pelabur runcit mesti nak tahu, ada tak perkaitan antara hari dan bilangan kaunter untung mengatasi kaunter rugi pada hari tersebut.

Bukan sahaja pelabur biasa, sifu-sifu saham pun mesti berminat nak tahu, terutama yang buat Live Trade. Kalau boleh mesti nak pilih hari yang secara statistiknya memang menunjukkan kemungkinan itu tinggi untuk trade pada hari tersebut mudah untuk memperoleh keuntungan.

Teruskan Bacaan >>
Artikel

New Ipo – Mi Equipment

Minggu lepas ada TAWARAN awam AWAL (NEW IPO) untuk syarikat : ➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕ New Ipo – Mi Equipment ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Detail untuk TAWARAN awam Awal ini :

Teruskan Bacaan >>
Artikel

Kupasan Laporan CCMDBIO 30 Mei 2018

Dua perkara yang perlu dititikberatkan oleh analyst atau pelabur adalah, untuk cuba menggunakan nilai anggaran yang paling konservatif dan dalam masa yang sama memperdalam ilmu pengetahuan berkaitan syarikat dan bisnes yang dijalankan agar segala anggaran dapat menjadi lebih hampir kepada realiti serta tidak terdedah kepada subjektiviti.

Teruskan Bacaan >>
Artikel

Market Review 16 Mei 2018

Market review untuk Bursa Malaysia 16 Mei 2018 Dalam video ini kita mulakan review dengan melihat kepada indeks global dan faktor-faktor luaran yang kita percaya

Teruskan Bacaan >>

Shareinvestor Station

Shareinvestor Station is an advanced trading software designed for active traders   11 Reason to use ShareInvestor 1) Fully customisable to your needs 2) Flexible

Teruskan Bacaan >>

Prestasi Saham Bursa Malaysia

Follow Facebook MaherSaham

SEMPENA AWAL TAHUN 2022

PERCUMA KELAS SUPERTRADER

KELAS INI BERNILAI RM799.

KELAS 3 HARI.

MEMANG MAHAL KELAS INI TAPI SAYA TETAP BAGI FREE JE.