|

Belajar Saham Tak Sesukar Yang Disangka

Baru-baru ni saya berhubung semula dengan junior saya yang kini jadi doktor pakar bius di Hospital Kota Bharu, Kelantan.

Dia mencari dari sumber pendapatan yang boleh tolong kembangkan duit simpanannya. Katanya sekarang ni on-call agak kerap sebab memang tak cukup Medical Officer (MO).

Kalau nak cari side income, kalau boleh tak nak lah sampai nak kena travel, masa yang fix.

Dia juga ada suarakan ada nak belajar, tapi makan kos sampai beribu, lepas tu waktu nak belajar pulak kadang-kadang makan masa sampai sehari atau dua hari.

Sebelum ni pun dia memang ada cuba nak buka akaun dengan saya,tapi prose nak buka akaun pun leceh.

Sekarang ni banyak benda dah berubah.

.

✅ Saya dah buat satu silibus yang mudah difahami dan ringkas untuk client. Gunakan satu screener dan satu teknik sahaja.

✅ Proses buka akaun pun sangat mudah, hanya guna phone, boleh buat online dan akan siap 1hari bekerja.

✅ Yang selebihnya dapat saya remisier berpengalaman bertahun-tahun dan ada group client yang saling berkongsi maklumat dan sokongan

.

Cuma masalahnya, teknik sekarang saya guna pakai mungkin hanya terhad kepada keadaan market yang bagus waktu ni.

Jadi jangan lambat-lambat, belum ada akaun cds, buka di akauncds.com

Similar Posts