Tertekan dengan masalah kewangan yang tak pernah habis?

Selalu tercari-cari cara untuk menjana pendapatan secara konsisten?

menjana pendapatan

Ya, secara berterusan!

Wujudkah cara sedemikian?

Bagaimana Menjana Pendapatan Secara Konsisten??

Sakit kepala memikirkan kewangan diri.

Makin parah mengenangkan ekonomi hari ini.

Tiap bulan gaji masuk tapi…….

selalu tak cukup untuk keperluan diri dan keluarga.

Malangnya, gaji tak naik walaupun kos sara hidup semakin meningkat.

menjana pendapatan

Cuba baca komen dari ahli ekonomi kat bawah ni:

“Pertumbuhan kadar gaji dan upah pendapatan tidak selari dengan kenaikan kos sara hidup.

Ini menyebabkan sebilangan warga kota cenderung melakukan lebih daripada satu pekerjaan.”

Dr. Mohd. Yusof Saari  (Pensyarah  Fakulti Ekonomi & Pengurusan UPM)

Anda pernah berada dalam situasi di atas??

Sekiranya iya, sudah pasti banyak persoalan yang timbul dalam fikiran anda.

“Bagaimana aku nak bantu keluarga?”

“Perlukah aku buat dua tiga kerja untuk sara anak bini”?

“Apakah cara untuk menjana pendapatan secara konsisten?”

Berita Baik Buat Anda!!! 🙂

Anda sedang mencari peluang untuk menjana pendapatan?

Inilah masanya.

Jom kita menjana pendapatan melalui bidang pelaburan saham?

Tak tahu pelaburan itu apa?

Tak pernah kenal saham itu apa?

Benda boleh belajar kenapa nak risau.

Tidak sempat nak datang kelas?

Bertenang…

Belajar saham melalui online pun boleh.

Zero dan Newbies Dalam Saham ?

Maklumlah ramai yang nak melabur dalam saham tapi tak tahu macam mana nak bermula.

Nak datang kelas saham, tapi harga mahal sangat.

Ada kelas murah, tapi masa pula tak kena.

Jangan risaulah

Kami di Mahersaham menyediakan pakej yang hebat untuk anda.

PAKEJ STARTERPACK khas untuk pelabur newbie

Ia sesuai untuk semua pelabur yang baru nak mula mencari ilmu tentang saham.

Anda akan diberikan ilmu pelaburan bermula dari basic  sehingga anda boleh berjual beli saham.

Sesuai sangat untuk yang dari zero dan ingin mula trade di BURSA MALAYSIA sebelum ke ADVANCE ANALYSIS 

Dapatkan pakej Starterpack Mahersaham sekarang!!

Mahersaham Starterpack adalah penyelesaian terbaik untuk anda terus ‘familiar’ akan selok belok pasaran saham di Bursa Malaysia.

Apabila anda SUBSCRIBE MAHERSAHAM STARTERPACK ini anda sudah boleh mula berdagang BERJUAL-BELI di BURSA MALAYSIA.

Belajar Saham Secara Advance?

Dah tau sikit-sikit tentang saham, namun masih memerlukan ilmu yang lebih mendalam.

Nak meningkatkan lagi pemahaman anda?

Anda masih newbie tetapi merasakan saham adalah platform yang terbaik untuk diceburi bagi membantu ekonomi keluarga?

Jadi anda ingin sesuatu yang lebih advanced daripada starter pack?

Anda nak belajar dari zero sehingga HERO?

Mahersaham ada solusi untuk anda!

Memperkenalkan

MAHERSAHAM ELITE TRADERS

KELAS SAHAM ONLINE KOMPREHENSIF!

Video saham LENGKAP tersedia di Mahersaham Premium Online Coaching.

Kami akan ajar dari MULA ke ADVANCED.

Apa yang anda akan pelajari dalam video Mahersaham Premium Online Coaching.?

BELAJAR SAHAM SAMPAI PANDAI DAN BUAT UNTUNG MELALUI SAHAM

Bukan itu sahaja, anda juga boleh access Mahersaham Premium Screener

Screener adalah satu proses untuk mencari kaunter-kaunter yang memenuhi buy signal berdasarkan kriteria technical analysis.

Dalam pasaran saham Bursa Malaysia, terdapat lebih 1800 kaunter saham dan lebih 900 daripadanya merupakan kaunter patuh Syariah.

Masalahnya, saham yang mana satu anda NAK BELI?

Agak mustahil untuk semak kaunter satu persatu melainkan anda adalah full time trader dan ada masa yang banyak untuk buat kajian saham.

Jadi penyelesaian terbaik adalah dengan menggunakan market screener iaitu pengimbas saham yang dapat membantu anda mencari dan menapis kaunter yang sesuai untuk dibeli.

Membantu pelabur membuat keputusan pemilihan kaunter dengan lebih tepat.

KENALI MENTOR SAHAM ANDA

Assalamualaikum dan hai.

Saya Dr Maher Alias bekas doktor perubatan dan kini berkhidmat sebagai Remisier di Malacca Securities dan Managing Director Mahersaham.

Mahersaham Online Coaching

Setelah 7 tahun berhempas pulas belajar bidang perubatan di Volgograd State Medical University (VSMU), Rusia dan melepasi saat menyeksakan sebagai houseman selama 3 tahun, saya memulakan tugas sebagai Pegawai Perubatan di Klinik Kesihatan Sarikei, Sarawak.

Kerjaya sebagai seorang doktor memang menjadi kerjaya idaman. Namun setelah mengenali dan menceburi bidang saham, minat dan matlamat saya mula berubah dan nekad untuk menukar kerjaya untuk membantu masyarakat dalam bidang kewangan pula.

Melalui pembacaan dan kajian, saya mula memahami bagaimana orang kaya mengembangkan duit mereka melalui perniagaan dan pelaburan.

Orang kaya tidak bekerja untuk duit, sebaliknya mereka biarkan duit bekerja untuk mereka. Lebihan duit yang ada akan dilaburkan semula untuk pulangan berlipat kali ganda.

Keputusan untuk bertukar kerjaya ini bukan sesuatu yang mudah. Saya bakal melepaskan jawatan professional dan pendapatan tetap untuk memulakan kerjaya baru sebagai seorang remisier tanpa sebarang gaji tetap.

Akan tetapi, saya nekad untuk tidak terus terperangkap dalam ‘rat race’ sebaliknya berusaha keras untuk mencapai kebebasan kewangan melalui pelaburan saham.

Saya tinggalkan dunia perubatan bagi membolehkan saya membantu orang ramai dalam dunia kewangan, dunia pelaburan, dunia keusahawanan.

Berhenti mengeluh !!

Fahami bahawa setiap dari kita berpotensi untuk keluar dari kemelut kesusahan.

Asalkan kita gigih belajar dan tidak mudah berputus asa.

ANUGERAH & PENCAPAIAN

Mahersaham Online Coaching

Hingga kini Mahersaham telah membantu lebih 8 ribu trader dan investor secara online untuk lebih memahami tentang saham.

Kenapa Pilih MAHERSAHAM?

Broker yang dipilih adalah yang mampu memberikan caj paling kompetitif kepada anda serta dilengkapi dengan platform analisis saham yang ADVANCE!

Selepas membuka akaun CDS, anda perlu belajar bagaimana memilih kaunter untuk dijual beli.

Anda boleh belajar sendiri – JIKA anda sanggup habiskan masa mencari SILIBUS TERBAIK di internet atau habiskan wang beli buku-buku di pasaran.

Manakala kelas-kelas saham di pasaran pula bernilai lebih kurang RM 1000- RM 1500 untuk kelas sehari sahaja!

Ketika anda menyertai Mahersaham,

anda bukan sahaja belajar untuk suatu dalam tempoh yang singkat dan terhad, tetapi menjadi ‘client’ saya.

Selagi saya seorang remisier, selagi itu saya akan terus membantu anda.

Jujur saya cakap, saya berhasrat untuk jadi remisier untuk tempoh masa yang panjang.

Rata-rata kelas saham biasanya diadakan di Lembah Klang.

Ada yang sibuk bekerja.

Ada yang duduk di Perlis, Sabah, Sarawak, Kelantan dan sebagainya.

Dengan video-video coaching yang saya rakam melalui LIVE Webinar yang saya buat,

anda bebas belajar mengikut kesesuaian masa dan tempat anda!

Mahersaham tidak hanya menumpukan kepada Fundamental Analysis.

Juga bukan sekadar Technical Analysis yang menekankan pelbagai indikator.

Kami ajar anda memahami tindakan sindiket/large fund/smart money dalam pasaran saham melalui Volume Price Analysis dan Orderflow Analysis.

Kami ajar anda cara yang sesuai dengan anda tidak kiralah anda suka INTRADAY, SWING atau LONG TERM investor.

Silibus yang dirangka adalah bertujuan untuk membantu pelbagai tahap pelabur.

Jika anda tidak pernah tahu apa itu saham,

student Mahersaham juga ada yang tidak tahu apa itu saham dan sudah mula bijak menganalisis kaunter dan berjual beli saham.

Jika anda sudah lama dalam saham tetapi masih tidak untung yang signifikan, saya yakin ada aspek yang anda masih kurang.

Segalanya menjadi jelas selepas mempelajari silibus Mahersaham.

Buktinya?

Baca testimoni di bawah.

Testimoni Student Mahersaham

Apa kata pelajar-pelajar kami sendiri mengenai pembelajaran Mahersaham Online Coaching?

Biarkan gambar bercerita…

Mahersaham Online Coaching

PENAFIAN: Segala material dan informasi dalam “Mahersaham Premium Online Coaching” ini untuk tujuan pendidikan sahaja. Sebarang tindakan atau keputusan untuk berdagang atau melabur saham adalah atas keputusan dan tanggungan risiko sendiri. Program ini tidak ada kena mengena dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk melabur bagi pihak anda, serta tidak akan memberitahu anda saham mana patut dibeli atau tidak..