App Familiarization Part 4: Blog & User Account - Mahersaham

App Familiarization Part 4: Blog & User Account

Assalamualaikum dan hai!

Apa khabar anda semua?

Blue background with colored emoticons Free Vector

Moga sentiasa dalam keadaan sihat sejahtera.

Kita akan sambung dengan pembelajaran App Familiarization untuk part 4.

Saya nak kongsi mengenai blog dan user account dalam Mahersaham app.

Macam biasa kita akan menggunakan Mahersaham app untuk pembelajaran ni.

Anda dah download Mahersaham App?

Jangan lupa download Mahersaham App untuk dapatkan manfaat yang banyak tentang ilmu saham.

Bagi pengguna Android boleh download di App Mahersaham

Boleh download untuk IOS di App Mahersaham.

Apa Itu Blog?

Blog adalah tempat untuk korang mencari bahan bacaan.

Apa yang menarik dalam Mahersaham app ini adalah bahan bacaan berfokuskan kepada dunia saham dan ekonomi.

Hahhh jom kita masuk dalam Mahersaham app.

Macam biasa, pertama login dalam Mahersaham app.

Korang boleh pilih untuk login menggunakan mana-mana medium yang tersedia.

Bagi yang dah install boleh buka dekat smartphone atau Tablet masing masing.

Pergi menu dekat homepage dan klik blog.

Gambar di atas adalah contoh beberapa artikel yang korang boleh baca.

Setakat hari ini terdapat lebih daripada 400++ artikel yang telah di publish.

Namun begitu dalam Mahersaham app limit untuk blog adalah 100 artikel sahaja.

Alamakkkk macam mana nak baca artikel yang lain??’

Jangan risau, boleh ke mahersaham.com/blog .

User Account

Saya confirm semua tahu kegunaan user account ni, mostly setiap apps ada feature ini.

Apa yang ada kalau dalam Mahersaham app ?

Macam biasa, korang boleh tengok details penama yang mendaftar untuk app ini.

Selain itu anda boleh tengok tempoh masa subscription.

Bagi yang subscribe produk Mahersaham starterpack, subscribtion adalah seumur hidup.

Ya betul, pembayaran sekali untuk seumur hidup.

Manakala bagi yang mempunyai subscription kepada Mahersaham Elite Trader (MET) , anda boleh tengok berapa lama lagi tempoh masa sebelum subscription tamat.

Bonus bagi pelanggan Mahersaham Elite Trader (MET) adalah anda akan dapat sekali subscription untuk Mahersaham starterpack.

Betul, tempoh masa pun sama bagi starterpack adalah seumur hidup.

Boleh rujuk gambar di bawah sebagai contoh.

Kesimpulan

Lain orang lain caranya.

Ada yang suka belajar saham melalui video ada pula suka melalui bahan bacaan.

Kami di Mahersaham menyediakan kedua-dua cara untuk anda semua belajar.

Kemahuan di tangan anda.

Saya akhiri dengan video pembelajaran.

Semoga bermanfaat!

Kongsi Artikel Ini:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Prestasi Saham Bursa Malaysia

Follow Facebook MaherSaham

Follow Kami