Memahami Client Statement

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Hai korang! Dah ready untuk sambung baca artikel kali ni? Macam yang korang baca kat tajuk, hari ini saya nak share mengenai cara untuk memahami client statement. Bagi korang yang selalu buka platform Mplus di laptop mahupun di PC sudah pasti korang pernah klik button My Account kan? Begitu juga dengan […]

Cara Baca Annual Report Syarikat- Part 1

Assalamualaikum dan Hai. Apa khabar tuan-tuan dan puan-puan. Moga terus bersemangat nak menuntut ilmu bersama Mahersaham. Okey, pada artikel kali ni saya akan berkongsi dengan anda semua mengenai cara baca annual report oleh remisier kita iaitu Tuan Maher Alias. Kalau sebelum nie live tajuk cara baca annual report ni telah diganti dengan tajuk tips dan […]